Informatiedag nieuwbouw woningen

Bouwbedrijf van der Woude te Gorredijk en DW BOUW uit Nieuwehorne organiseren op 28 maart as. van 10.30 uur tot ca. 15.00 uur tijdens de landelijke open huizen dag een informatie dag op locatie aan de Sterrekamp te Nieuwehorne, tevens zal de Gemeente Heerenveen ook hierbij aanwezig zijn om informatie te verschaffen over de aangeboden vrije bouwkavels voor vrijesector/particuliere woning bouw ook de Hypotheker zal aanwezig zijn om u direct te kunnen informeren over uw hypotheek tbv. financiering van uw woning of bouwkavel Hier op locatie zullen zij u alles kunnen vertellen over de te realiseren woningen en bouwkavels welke zij tegen zeer scherpe prijzen aan bieden,zo krijgt u op deze dag inzicht over de situering van de woningen op de bouwkavels welke door DW BOUW en Bouwbedrijf vd.Woude worden aangeboden.

Deze woningen bieden een uitgelezen kans aan starters en mensen welke momenteel een woning huren, voor velen kan een nieuwbouw woning voordeliger zijn dan huren. De prijzen varieren van €143.500 tot €175.800 VON. De maandlasten voor vermelde woningen zijn vanaf ca.€ 488,- tot €5 98,- netto pm. hiervoor krijgt u woningen die aan de hoogste standaard voldoen dus zeer energie zuinig dit betekend dat de maandelijkse  kosten voor energie ook beduidend lager zijn dan bij bestaande woningen. Maak gebruik van deze dag en mogelijkheden, voor de starter en zittende huurder is dit een uitgelezen kans om tegen lage maandlasten een woning te kopen welke aan de hoogste standaard voldoen.

Laat u geheel vrijblijvend informeren wij van Bouwbedrijf van der Woude, DW BOUW , de Hypotheker en de Gemeente Heerenveen zullen u onder het genot van een kop koffie graag te woord staan en u van alle informatie kunnen voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *